poétikai önismereti kurzus

2011. november 03. 23:44 - petiasün

Ünnepélyes megnyitó

I.
Üdvözlet!
Mivel nem számítok nagy érdeklődésre és a blogot afféle netes naplónak szánom, ezen soraimat első sorban magamnak szánom,hogy a későbbiekre is érvényesen meghatározzam ezen blogom témáját és célját.
Ezeken az oldalakon az olvasó az én jegyzetkönyvembe lekörmölt bejegyzéseket találja,amelyeket a való életben senkinek sem mutatnék meg,de az anonimitás álarca mögé bújva "publikussá" teszem,bár célom csupán a feljegyzés és a rendszerezés.Az első egynéhány bejegyzés csupán átkörmölés lesz, majd bővítem ezeket.
Ide a mindennapi életemből levont tanulságok, tövényecskék kerülnek,amelyek útmutatásul és okulásul szolgálnak a jövében.Szintén ide kerülnek a magammal kapcsolatban leszűrt következtetések.Végső célom az okulások révén a boldogság elérése, minden esetre a felé történő törekvés.Szintén ide tervezem a megélt történések tapasztalatát leszűrni.
Füveskönyvnek elég irónikusan nevezhető alkotások ezek, ámde annál nagyobb jelentőséggel bírnak számomra.Kellemes olvasást!

Címkék: szerkesztői
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magamnakszantfuveskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr916227973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
poétikai önismereti kurzus
süti beállítások módosítása